Wij halen de noise uit uw bedrijf, en maken er onze voice van.

OLIVIER JANSSENS

Maatwerk aan de juiste prijs

Arop verschaft maatwerk op maat van de capaciteiten van onze werknemers en levert diensten op maat van de behoeftes van onze klanten. Tot het uiterste spannen wij ons in om de meerwaarde voor de klanten zo groot mogelijk te maken. Niet alleen door hen werk uit handen te nemen maar ook door in een partnerschap met hen het productieproces te optimaliseren. Bovendien zijn we nabij gelegen en kunnen we vaak  vermijden dat activiteiten verhuizen naar de lage loonlanden.

Als volwaardig sociaaleconomisch maatwerkbedrijf werkt Arop professioneel en klantgericht,  stipt en betrokken, flexibel en efficiënt en  zetten we in op technische expertise en innovatie.

Kortom een performante en loyale partner.

Wie wij zijn

Activiteiten

Een brede waaier van activiteiten typeert Arop. Onze klanten kunnen steeds een beroep op ons doen, permanent of tijdelijk tijdens de piekperioden, als er nood is aan extra hulp.

Machinale Inpak

Machinale Inpak

Meer info

Assemblage

Assemblage

Meer info

Etikettering

Etikettering

Meer info

Krimpverpakking

Krimpverpakking

Meer info

Enclave

Enclave

Meer info

Machinale Inpak

Machinale Inpak

Meer info

Maatwerkbedrijf als verlengstuk van uw productieproces

Arop is een betrouwbare, flexibele, efficiënte partner voor al uw werk. Wij voeren delen van uw productieprocessen uit en bieden dienstverlening op uw maat.  Arop kan ook externe werkkrachten aanbieden die taken op locatie uitvoeren onder deskundige supervisie. Kwaliteitsvolle, flexibele oplossingen op maat, tegen een scherpe prijs. Dàt zijn onze troeven.

  • Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw logistiek?
  • Is er eenvoudig repetitief werk in uw bedrijf waar uw werknemers geen tijd voor hebben?
  • Een partner nodig voor uw montage- of verpakkingswerk?

Een van onze klanten heeft onlangs zelfs zijn productie uit Tsjechië kunnen terughalen omdat de samenwerking met Arop een lagere total cost of ownership met zich meebracht.

OLIVIER JANSSENS

Samenwerken?

DO YOU HAVE SOME NOISE WE CAN HELP YOU  WITH?