Warm Aanbevolen

Sinds 1996 legt inatura zich toe op de productie van natuurlijke wellness-producten met een pittig karakter. Ongetwijfeld kent u het befaamde kersepitje. Als pionier en marktleider ontwikkelde
Inatura het eerste kersenpitkussentje dat in de magnetron kan worden opgewarmd. Internationale belangstelling bleef niet uit: naast een groot deel van Europa, bedienen we ook de internationale markten. Intussen hebben we ons gamma, zowel voor professioneel als particulier gebruik, uitgebreid met een waaier van weldadige verzorgings- en verwenproducten waar u het altijd weer een beetje warm van krijgt. Deze catalogus stelt ze uitgebreid aan u voor.

INATURA, EEN WARM GEVOEL

EEN GAMMA 100% NATUURLIJKE PRODUCTEN

Onze producten

Met een gevarieerd productengamma voor jong en oud draagt Inatura zijn steentje bij aan een knusse en mooiere wereld. Ontdek bijvoorbeeld alle formaten en toepassingen van de warmtekussens en hoe deze u heerlijk laten ontspannen of doeltreffend de strijd aanbinden met vervelende pijnen en ongemakken.
Vlei u neer op onze collectie navulbare kussens en poefjes, gevuld met kaf van spelt en boekweit, en ontdek hun ondersteunende en slaap bevorderende kwaliteiten. Laat de natuurlijke kracht van de essentiële oliën van aromatics helemaal op u inwerken. Voor wie u lief is, is het hartvormige kersenpitkussen een bron van warme genegenheid. En uw kleine hartendief is vast tuk op zijn schattige knuffel met een gloeiende buik.

Natuurlijk karakter en welzijn

Inatura werkt heeft zijn naam niet gestolen. We trachten zo veel mogelijk te werken met natuurlijke materialen. En voor merk Kersepitje gebruiken we biologisch geteeld katoen.

De pitten van kersen worden – na grondige reiniging –  gebruikt voor de kersenpitkussens. Andere afvalproducten zoals kaf van boekweit en spelt dienen dan weer als vulling voor onze hoofdkussencollectie Atlas.

Vanuit het oogpunt op sociaal ondernemen laten we de meeste werkzaamheden uitvoeren bij de beschutte werkplaats AROP.  Hier wordt op een economisch  en maatschappelijk verantwoorde  wijze  werk verschaft  aan mensen die niet terecht kunnen in  het normaal economisch circuit. Arop is niet enkel onze moederfirma maar tevens een betrouwbare partner die met optimale en flexibele “oplossingen-op-maat” correcte diensten aanbiedt.